"Uluslararası Öğrenci Kent Rehberi" İsimli Yarışma

T.C. BAŞBAKANLIK YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI-Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanlığınca başta Türkiye Bursları kapsamında olmak üzere ülkemizde eğitim alan uluslararası öğencilerin kültürel uyum süreçlerine katkı sağlanması amacıyla "Uluslararası Öğrenci Kent Rehberi" başlıklı bir yarışma düzenlemektedir. Son başvuru tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlenen yarışma kapsamında bu yıl için Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin. Sakarya, Samsun ve Trabzon illeri için uluslararası öğrenciler tarafından hazırlanacak kent rehberleri ile dereceye giren ekiplere her il için ayrı ayrı olmak üzere çeşitli ödüller verilecektir.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgi Türkiye Bursları internet sitesinde (www.turkiyeburslari.gov.tr) yer almaktadır.