Bitirme Projeleri Poster Sergisi

Öğrencilerimizin Dikkatine;

Bitirme Projeleri kapsamında düzenlenecek olan "Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bitirme Projeleri Poster Sergisi16 Mayıs 2019 Perşembe günü öğleden sonra 14:00'de Fuaye alanında yapılacaktır.

Poster sunumlarını hazırlayabilmeleri için öğrenciler aşağıda verilen poster formatını Bölümlerinin ve Danışman Hocalarının isteğine uyarlayarak kullanabilirler. Poster boyutu olarak genişlik = 50 cm ve yükseklik = 70 cm seçilmelidir. Kullanılacak en küçük font 26 olarak ayarlanmalıdır. Öğrenciler posterlerini asmak üzere 16 Mayıs günü en geç saat 13:30'da Fuaye alanında posterleri ile birlikte hazır bulunmalıdır. Fuaye alanında kendilerine ayrılan alanda posterlerini sergileyeceklerdir.

Bitirme projeleri arasında bölüm bazında dereceye giren proje sahibi öğrencilere mezuniyet töreninde başarı belgesi verilecektir.

Örnek poster formatına erişmek için tıklayınız.