2242 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMALARI

TÜBİTAK - BİDEB tarafından ülkemiz ve KKTC'deki tüm üniversitelerin ÖN LİSANS ve LİSANS  ÖĞRENCİLERİ'nin ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla 2242 ÜNİVERSİTE  ÖĞRENCİLER ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMALARI düzenlenmektedir.

Akıllı Şehirler ve Ulaşım,
Bilgi ve İletişim Teknolojileri,
Eğitim,
Enerji ve Çevre,
Gıda ve Tarım,
Makine İmalatı ve Otomotiv,
Sağlık,
Savunma, Uzay ve Havacılık,
Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik

kategorilerinde başvurular, 31 Mayıs 2019 tarihine kadar e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden  alınmaktadır.

Yarışmanın Çağrı Duyurusu

http://www.tubitak.gov.tr/bideb/2242 | www.tubitak.gov.tr/bideb/2242 ]

adresinde yayınlanmıştır.

ÖĞRENCİ BİTİRME TEZLERİ'nin Proje Hazırlama Rehberinde belirtilen formatta başvuru yapabildiği ve Final Yarışmasının 17 - 22 Eylül 2019 tarihleri arasında TEKNOFEST kapsamında yapılması planlanan yarışmanın tüm öğrenci ve akademisyenlerinize duyurulması ve katılımın teşvik edilmesi için desteklerinizi bekler, iyi çalışmalar dilerim.

NOT : Yarışmanın tanıtımı ve Bölge Sergi Süreçleri ekli listedeki Bölge Koordinatörlüklerince yürütülmektedir.

İlan metni için tıklayınız.

İletişim için tıklayınız.